Noord-Limburg

Van de voorzitter: Kopij voor de groeiwijzer

Als voorzitter wil ik de inzenders van kopij voor de Groenwijzer bijzonder bedanken voor het aandeel in de samenstelling voor de onlangs verschenen Groenwijzer. Het deed veel lezers echt plezier om op deze wijze weer eens wat van de vereniging te vernemen.

Het fysieke contact in verenigingsverband blijft immers door de Coronamaatregelen nog niet mogelijk. Lockdown en avondklok zijn ingrijpende maatregelen waaraan we ons te houden hebben. Alleen dan is de Convid-19 epidemie onder controle te krijgen en te houden. Het bestuur wenst zich ook daaraan te confirmeren. Het duurt dus nog zeker enkele maanden voordat de draad weer helemaal opgepakt kan worden.

Helaas, maar het is nu even niet anders.

Daarom is het onder de huidige omstandigheden misschien een goed idee om de komende Groenwijzer te vullen met kopij van de leden. Het kunnen korte artikelen zijn over je eigen tuin, bepaalde planten of iets leuks wat je in je eigen tuin hebt ontdekt of ideeën waarmee je andere Groei- en Bloeiers kunt plezieren. Ook foto’s zijn van harte welkom.

Tot dinsdag 29 juni 2021 kan de kopij ingestuurd worden.

Redactieadres: iedje(at)spijkhoven.nl of wilma.walenberg(at)gmail.com.

Ik ben benieuwd naar jullie leuke foto’s en verhalen en met mij natuurlijk alle leden van onze afdeling.  Laat het een ‘dikke’ Groenwijzer worden.

Veel succes en voor de komende maanden veel hele mooie tuinbelevingen.

Chrit Hovens. voorzitter.