Noord-Limburg

Rabo ClubSupport 2024

 

Dit jaar doet Groei & Bloei Noord-Limburg voor de vijfde keer deel aan de actie Rabobank ClubSupport.

Jij beslist mee.

Onze vereniging is zoveel meer dan gewoon een vereniging. Het is de plek waar mensen met de zelfde interesses voor tuinieren en bloeiende gewassen samenkomen, met activiteiten waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar wij elkaar inspireren tot meer groei en bloei.

Met Rabo ClubSupport bieden de Rabobanken o.a. financiële ondersteuning aan onze vereniging. Om ons vereniging sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij onze vereniging haar doel te behalen?

Als lid van de Rabobank bepaal jij namelijk welke club/vereniging een financiële ondersteuning vanuit de Rabobank ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor onze vereniging.

Vanaf 2 tot 24 september kunnen Rabobank-leden stemmen. Check snel in de Rabo App of jij al lid bent en regel het anders direct zelf in de app. Ook het stemmen gaat dit jaar weer via Rabo Internetbankieren of de Rabo App. Net zo makkelijk.

Ieder lid kan zijn stemmen uitbrengen aan zijn/haar favoriete club/vereniging. Met jouw stem kun jij Groei & Bloei aan een financieel ruggensteuntje vanuit de Rabobank Noord-Limburg helpen.

Wij hopen natuurlijk dat wij als Groei & Bloei Noord-Limburg op jouw stem mogen rekenen.

Namens bestuur van Afd. Noord-Limburg van de KMPT Groei & Bloei.

bedankt voor uw steun.