Chrit Hovens

Voorzitter a.i., secretaris, acquisitie advertenties de Groenwijzer

Oud docent plantenteelt middelbaar beroepsonderwijs Citaverde College.

A. Mauriacstraat 11, 5924 AL Blerick

T. 077-3823647

E. chrit.hovens(at)gmail.com

Wim Keijsers

Penningmeester, commissie Meerdaagse reizen

Een van de diverse hobby’s is tuinieren.

Sinds begin 2006 bestuurslid en tevens penningmeester.

A. Westerholtstraat 26, 5961 BJ Horst

T. 077-3983891

E. wim.keijsers(at)wxs.nl

Marty Beyen

Ledenactiviteiten sinds 2006,o.a.: lezingavonden, 1-daagse tuinenreis, excursies naar kwekers en opening nieuwe seizoen. Marty is lid van tuinclub De Hofdames. Ze houdt van tuinieren. Met name bomen hebben haar grote interesse en verder alles wat leeft in de natuur.

A. Wilhelminastraat 3, 5971 BJ Grubbenvorst

T. 077-3662623

E. beyen(at)home.nl

Ans Coppus

Bloemschikactiviteiten: cursussen, workshops, presentatie en demonstraties.

A. Prinses Margrietstraat 25, 5961 BK  Horst

T. 077-3985874

E. henk.coppus(at)kpnmail.nl

Leonie Sanders

Leonie Sanders heeft haar roots in het onderwijs. Haar taak binnen het bestuur bestaat dan ook om kinderactiviteiten op te zetten en vorm te geven. Een belangrijke taak dus in deze tijd van vergrijzing en meer afstand tot het groen en de natuur.

De diverse commissies

Om al het werk mogelijk te maken voor alles wat wij organiseren voor onze leden, zijn vele mensen achter de schermen als vrijwilliger bezig om dit voor elkaar te krijgen. Dat wij altijd nog mensen kunnen gebruiken om dit te allemaal mogelijk te maken, spreekt voor zich. Laat u zich eens informeren en spreek een van onderstaande vrijwilligers aan als u geïnteresseerd bent om ons daarbij te ondersteunen.

Aqcuisitie / adverteerders Chrit Hovens
BSS cursussen, workshops, presentaties en demonstraties Ans Coppus en Ria Nijssen
Cursussen tuingerelateerd
Financiën Wim Keijsers
Ledenadministratie Chrit Hovens
Ledenactiviteiten: lezingen, 1-daagse-tuinenreis, excursie kwekerij, opening seizoen Marty Beyen
Meerdaagse tuinenreis Annie Haenen, Elke Mooren en Wim Keijsers
PR en sociale media Wilma Walenberg
Open tuinen An Keunen, Marij Hermans, Wilma Thijssen en Peter Grubben
Redactie Groenwijzer Wilma Walenberg (eindredactie), Iedje Spijkhoven, Eric Theelen, Leonie Sanders
Ruilbeurs Han Hanckmann en Marlies van Schendel
Website en nieuwsbrief Peter Grubben
Kinderactiviteiten Leonie Sanders

Onze afdeling van Groei & Bloei Noord-Limburg is nu ook te vinden op Facebook. Klik op deze link en bekijk eens rustig naar alle berichten.

Voor evt. vragen kunt u het beste contact opnemen met Wilma Walenberg. U kunt haar het beste even mailen: mail naar Wilma

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien