ENTHOUSIASTE LEDEN OP ZOEK NAAR BIJZONDERE HEESTERS EN BOOMPJES BIJ BOOMKWEKERIJ COONEN TE BAARLO

Op woensdagavond 17 mei jl. hebben zo?n 50 leden en introducés Boomkwekerij Coonen bezocht.

De heer René Coonen gaf een toelichting over het ontstaan en de omvang van het bedrijf. Tevens gaf hij uitleg hoe het bedrijf planten vermeerdert en hoe de afzet naar de diverse afnemers geregeld wordt. Het grote assortiment is een sterke pijler van dit bedrijf en maakt het tevens gedurende het gehele jaar arbeidsintensief.

Na de inleiding kregen de bezoekers ruimschoots de gelegenheid om de omvangrijke en keurig ingerichte containervelden af te struinen op zoek naar dat ene heestertje of boompje wat hij/zij altijd al wilde hebben. Onderweg bleven bij menigeen ook diverse andere plantjes aan de vingers hangen die niet echt gepland waren.

De broers René en Richard Coonen, maar ook pa Coonen, de oprichter van het bedrijf, gaven daarbij graag de gevraagde uitleg.

Kortom, de familie Coonen heeft ons met deze excursie een echte Groei & Bloeiavond bezorgd.