AFDELING NOORD-LIMBURG WINT TWEEDE PRIJS OP DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN GROEI & BLOEI!

Op 3 oktober jongstleden vond de Algemene Ledenvergadering van Groei & Bloei in Utrecht plaats. Een belangrijk onderdeel van deze ledenvergadering was het uitreiken van de vernieuwingsprijzen aan de regionale afdelingen. De afdeling Noord-Limburg had hieraan deelgenomen met het project ?Nieuwe leden in de Groei Bieden de toekomst Bloei?.

In het totaal waren er 16 inzendingen onder 15 afdelingen. De afdeling Alphen aan de Rijn ontving de aanmoedigingsprijs van ? 250,=, de 3e prijs ging naar de afdeling Wageningen voor het project ?Samenwerking met de universiteit Wageningen? en de 1e prijs van

? 1.500,= was voor de afdeling Beilen met het project ?Tuinaanleg bij een invalide?.

Het bestuur van Noord-Limburg, bijna voltallig aanwezig, was compleet verrast dat zij de 2e prijs gewonnen hadden. Een geldbedrag van ? 1.000,= werd door Chrit Hovens, onze trotse voorzitter, in ontvangst genomen. Het bestuur heeft besloten om dit mooie bedrag te reserveren voor 2009. Dan viert de afdeling haar 50-jarig jubileum, het geld zal dan goed van pas komen tijdens allerlei (feestelijke) activiteiten.

Het vernieuwingsidee van de afdeling Leiden; handige informatiemappen over Groei & Bloei landelijk en locaal die bij de activiteiten ter inzage aanwezig zijn, zal door onze afdeling worden overgenomen.

Op 21 januari jongstleden is wederom, ditmaal bij Tuincentrum Leurs in Venlo, uitvoering gegeven aan ons project voor de nieuwe leden 2008. Raadpleeg onze site, http://noord-limburg.groei.nl, voor een uitgebreid verslag en foto?s.