TERUGBLIK: GESLAAGDE ALL-IN KERSTWORKSHOP ?FLONKELENDE KERST?

Op dinsdag 18 december jongsleden kwamen ruim 60 verschillende leden en introducés bijeen op verschillende locaties en tijden in Hout-Blerick, Sevenum en Meerlo. Daar werd door de bloemschikcommissie een workshop gegeven om zelf een schitterend kerststuk te maken, en dat werd het zeker. Na een lekker kopje koffie werd door de docente, aan de hand van een voorbeeld, uitgelegd wat de bedoeling was. Voor alle materialen was gezorgd, dus de cursisten konden direct aan de slag.

Na circa 2½ uur werken waren de meeste cursisten de laatste hand aan hun bloemstuk aan het leggen. Het resultaat: een mooi arrangement op een ondergrond van leisteen en een spiegel, veel speels verwerkte kerstmaterialen en kerstgroen én met een schitterende Dendrobium. Iedereen kon met een mooi arrangement thuis komen waar men nog vele weken plezier aan heeft kunnen beleven!

Kerststuk met Dendrobium (orchidee)