TERUGBLIK ?INTRODUCTIEAVOND VOOR NIEUWE LEDEN?

Op maandagavond 21 januari jongsleden waren alle nieuwe leden (uit 2007) van Groei & Bloei, regio Noord-Limburg uitgenodigd voor een introductieavond. Het doel van deze avond was om nieuwe leden kennis te laten maken met de activiteiten van de afdeling Noord-Limburg, zodat ze in de toekomst hiervan zoveel mogelijk gebruik kunnen maken.

Ruim twintig nieuwe leden waren te gast bij Tuincentrum Leurs te Venlo, mevr. Peggy Leurs gaf hierbij een interessante rondleiding door haar bedrijf. Daarna gaf de voorzitter, dhr. Chrit Hovens, uitleg over de vereniging en de landelijke structuur van Groei & Bloei, waarna de diverse bestuursleden toelichting gaven over de activiteiten in hun werkgebied, te weten:

-   Marty Beyen: Lezingen en excursies.

-   Ria Janssen: Bloemschikcursussen en workshops, -demonstratie en ?presentatie, daarbij gaf docente Bea Dekkers een bloemschikdemonstratie met prachtig resultaat.

-   Eric Theelen: lezing winterbloeiende heesters aan de hand van levend materiaal.

-   Hein Herijgers: Cursus tuintekenen.

-   Chrit Hovens: Ruiltuin en tuinenreis.

De websitebeheerder van de afdeling, dhr. Peter Grubben, had gezorgd dat de presentaties werden ondersteund met foto?s van activiteiten van afgelopen jaar.

De aanwezige nieuwe leden konden na afloop van deze introductieavond met voldoende informatie huiswaarts keren. Het bestuur hoopt hierbij dat de nieuwe leden zoveel mogelijk gebruik gaan maken van al het moois wat Groei & Bloei en de afdeling Noord-Limburg hen te bieden heeft.