TERUGBLIK PLANTEN RUILBEURS  IN 'T ZOEMHUKSKE TE HORST

Zaterdag 25 oktober 2008.

Wat een prachtige locatie hadden de organisatoren van de 8e plantenruilbeurs uitgezocht om leden van onze vereniging met elkaar in contact te brengen om planten en allerlei aanverwante artikelen met elkaar te ruilen.

't Zoemhukske in Horst leende er zich uitstekend voor. Rustig en fraai gelegen aan de oever van de kasteelvijver was dit het ideale oord om de mensen met hun waar te ontvangen.

In een gezellige omgeving, een door lichte nevel verhuld herfstzonnetje en te midden van vele prachtige drachtplanten was het een activiteit een bezige bij waardig!

Ongeveer 20 leden van de afdeling hadden de moeite genomen om die ochtend aanwezig te zijn. Met gesloten portemonnee werden de eigen planten verruild tegen datgene waar men misschien al lange tijd naar opzoek was.

In de gezellige kantine in het clubhuis van de imkervereniging St. Ambrosius werd nog vrolijk nagepraat onder het genot van koffie met honingpeperkoek.

Rina Pubben en Han Hanckmann kunnen wederom met trots terug zien op een evenement waar met groot plezier over wordt gepraat en dat weer leuk materiaal heeft opgeleverd om er op een ander moment in je eigen tuin volop van te genieten.  Dames bedankt voor je grote inzet in deze!

Chrit Hovens, voorzitter Groei&bloei afdeling Noord-Limburg.