lezing Ves Reijnders 26-11-2012

Maandagavond 26 november lezing: “zes maanden op de Floriade in de tuin van Home of Health and Happiness door Ves Reijnders, tuinkunstenaar”

Op maandagavond 26 november geeft de heer Ves Reijnders, de Tuinjuwelier, om 19.30 uur bovengenoemde lezing in Gemeenschapshuis Zalzershaof in Hout-Blerick.

De presentatie:
De Floriade 2012 ligt als u dit leest al weer achter ons. Wij verwachten dat veel van onze leden meer dan eens deze prachtige wereldtentoonstelling hebben bezocht. U hebt dan vast ook de tuin van
Home of Health and Happiness gezien, die tuinkunstenaar Ves Reijnders ontworpen heeft en samen met 40 andere bedrijven heeft gemaakt. Hij was er vrijwel dagelijks dus wellicht hebt u hem ook ontmoet, net als o.a. de talrijke Engelse, Chinese, Japanse, Russische en niet te vergeten Duitse en Nederlandse bezoekers. Aan de aanleg van deze tuin is een gedegen plan vooraf gegaan en de presentatie op de Floriade heeft ongetwijfeld grote gevolgen voor de komende jaren voor hem en de bedrijven.

Wij zijn zeer benieuwd naar zijn ervaringen en verhalen over deze periode, u toch ook?

Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

Wij hopen u op 26 november te mogen begroeten voor deze boeiende lezing.

-   Entree voor leden is gratis, uw introducé betaalt € 5,00

Zoals gebruikelijk vindt in de pauze een loterij plaats, waarbij passende prijzen te winnen zijn.