Diversen

kerstwandeling door De Wingerd

SFEERVOLLE “kerstwandeling door de wingerd” op 18 november jl.

De bloemschikdocenten en commissieleden hebben voor een fantastische avond in Kerstsfeer gezorgd.

Wij waren verguld met uw overweldigende opkomst en u werd door ons ontvangen met een glaasje glühwein. Met een twintigtal prachtige kerstarrangementen van onze trouwe cursisten waren de diverse ruimten sfeervol ingericht, dus overal was iets te zien. In de grote zaal waren 4 tafels gedekt in gezellige en verschillende kerststijlen.

De gasten gingen onder begeleiding van de gastvrouwen naar de 4 verschillende locaties waar Riek Arts, Bea Dekkers, José Menger en Ria Nijssen, ieder in een geheel eigen stijl, hun arrangementen hebben gemaakt. Onder de deskundige handen en met uitleg van deze docenten zagen we prachtige creaties ontstaan. Alle technieken werden uitgelegd en er was voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Na afloop van deze verrassende avond zijn de 16 werkstukken verloot.

Tijdens deze avond heeft onze webmaster Peter Grubben, daar waar de lichtomstandigheden goed waren, foto’s van de creaties gemaakt. U kunt deze bekijken op onze website: http://noord-limburg.groei.nl. FOTO’S → Foto-archief → 2009 → Kerstwandeling door de Wingerd. Er zijn 5 pagina’s met in totaal 42 foto’s. U dubbelklikt op de 1e foto en gaat met de gele pijlvorm › naar de volgende foto. Vervolgens naar pagina 2 etc.