presentatie in De Bantuin

Om 11.30 uur werden we ontvangen door organisatoren van de presentatiedag van de Bantuin in ’t Ven te Venlo, welke duurde tot 17.00 uur. Aanwezig namens Groei&Bloei: Marlies Jacobs, Agnes Oud en Chrit Hovens.

Groei&Bloei had een tweetal aktiviteiten georganiseerd:

a. kinderactiviteit “kerststandaardje”.

b. voorlichting over de afdeling G&B Noord-Limburg; ledenwerving Kerstactie 2009.

In de Bantuin presenteerde een groot aantal gebruikers hun doelstellingen en werden er allerlei activiteiten op touw gezet. Onze stand deed het voortreffelijk. Veel kinderen waren tijdens de hele middag, onder leiding van Marlies en Agnes, op een erg leuke manier bezig met het maken van een leuk kerststandaardje. Zeker 51 standaardjes zijn er gemaakt.

Er moest hiervoor  € 1,-- betaald worden en zodoende konden de kosten worden gedekt.

In totaal werd er € 51,-- ontvangen.

Redelijk veel informatie gegeven over onze vereniging. Helaas geen nieuwe leden kunnen maken.

Er zijn door de organisatie diverse foto’s gemaakt. Deze worden op een “schijfje” gezet. Zodra we dit in ons bezit hebben zetten we deze foto’s op de website.