Diversen

28-11-2011 kerstshow Johan Martens

Kerstshow 23 november

Op woensdag 23 november 2011 hadden we de bekende arrangeur Johan Martens in Noord-Limburg om exclusief voor Groei & Bloei een wervelende show te geven.
Ruim 200 enthousiaste bloemenliefhebbers genoten in De Wingerd in Sevenum van zijn geweldige demonstratie die op professionele wijze door Ria Nijssen van commentaar werd voorzien. Niet alleen de grote creaties maar ook de kleine bloemwerkjes die Johan maakte werden door de aanwezigen gewaardeerd, vooral omdat ze regelmatig als ‘cadeautjes’ werden weggegeven tijdens de avond.
Aan het einde van de avond werd een aantal creaties die door Johan en onze docenten Ria Nijssen, José Menger, Agnes Coppus en Debbie Kleinendorst waren gemaakt verloot onder de aanwezigen en 12 dames gingen met een mooi kerststuk naar huis.
De zaal was prachtig aangekleed met ruim 50 kerstballen in ‘alternatieve kerstbomen’. Onze deelnemers aan de cursus  bloemschikken hadden massaal gehoor gegeven aan de oproep om een mooie kerstbal te maken. De kerstballen van Wilma van Berlo, Tiny van de Munckhof en Ellie Kuijpers werden door Johan Martens uitgekozen als mooiste kerstballen en de dames zijn beloond met een welverdiende cadeaubon. De bewoners van het naburige verzorgingshuis Sevenheym hebben na de show een aantal kerstballen en –bomen ontvangen en nog lange tijd kunnen genieten van een speciale kerstsfeer.
We kunnen terugkijken op een geslaagde avond vol creativiteit en inspiratie voor eigentijds kerstbloemwerk.
Foto impressie: www.noord-limburg.groei.nl -> foto’s -> foto-archief 2011 -> kerstdemonstratie Johan Martens. Meer informatie over Johan Martens: www.johanmartens.nl