lezing Wim Lips 25-3-2013

Op maandagavond 25 maart geeft de heer Wim Lips van LipsGroen uit Nistelrode, om 19.30 uur bovengenoemde lezing in Gemeenschapshuis Zalzershaof in Hout-Blerick.

De presentatie:

Met weemoed denken wij aan het Floriadejaar terug, ondanks de helaas wat negatieve berichten in de pers. Er was zoveel te zien en te beleven, en dat nota bene in de achtertuin van onze vereniging!

Een van de tuinen die u kon bezoeken was de Feel Good Garden van Wim Lips, een tuin met bijzondere vormen en speciale bomen zoals de Ginkgo biloba. Hebt u tijdens een bezoek misschien ook de stam van de Ginkgo vastgehouden en de warmte gevoeld?

Na zijn opleiding tot ECO-therapeut is Wim Lips zich gaan toeleggen op het ontwerpen van energetische tuinen. Hij ontwerpt tuinen waarin een goede sfeer en harmonie aanwezig zijn. Dit kan bereikt worden door de juiste vormgeving, vormkracht en gedachtekracht toe te passen. Een tuin die goed in balans is geeft rust, waardoor de mensen zich prettiger voelen; een Feel Good Garden dus. Over al deze zaken geeft Wim vanavond uitleg en tips. Ook de Feel Good Garden van de Floriade en enkele voorbeelden van andere tuinen komen aan bod.

Wij hopen u op 25 maart te mogen begroeten voor deze boeiende lezing.

Entree voor leden is gratis, uw introducé betaalt € 5,00

Zoals gebruikelijk vindt in de pauze een loterij plaats, waarbij passende prijzen te winnen zijn.

Wim Lips