Boekettenlessen

Regelmatig bereikt ons de vraag naar een speciale boeketten cursus. We willen hieraan graag tegemoet komen en gaan daarom starten met een boekettenreeks van 3 lessen, te beginnen in mei. Bij succes volgen nog twee lessen later in het jaar. U kunt u per les aanmelden.

De eerste les wordt gehouden op 14 mei ’s avonds in Lottum en dan wordt een frameboeket gemaakt. We maken een frame van takken dat waarin verse bloemen worden verwerkt. Het frame is langer houdbaar: als de bloemen zijn uitgebloeid kunt u opnieuw verse bloemen verwerken. U kunt uw eigen vaas meenemen of door ons een passende vaas laten verzorgen. Als u uw eigen vaas meeneemt dan is een niet te hoge vaas met een wat bredere opening, zoals een bolvaas, het meest geschikt. Wij zorgen voor de materialen, u neemt alleen uw eigen snoeischaar en mes mee. Deelname aan deze les is voor leden van Groei & Bloei € 20 inclusief materialen maar exclusief vaas. Inclusief vaas is de prijs € 25. Niet-leden betalen respectievelijk € 25 (zonder vaas) of € 30 (met vaas).

Meer informatie? Neem contact op met Marlies Jacobs, telefoon 077-3820571 of Lilian van Rijn, telefoon 077-3544504.

Wilt u deelnemen aan de boekettenles? Print het volledig ingevulde aanmeldings- c.q. machtigingsformulier dat u rechts op deze pagina vindt uit en stuur het vóór 1 mei op naar Lilian van Rijn, Van Schelbergenstraat 7, 5913 TW  Venlo

Aanmeldingsformulier

Kweeappels of kweeperen? - Blik op de Tuin no.  878