plantenruilmarkt Kasteel De Berckt 27-4-2013

Zaterdag 27 april, hebben we weer onze voorjaars plantenruildag voor alle Groei & Bloeileden, maar ook vrienden en niet leden zijn van harte welkom.
Voor het tweedejaar wordt dit georganiseer op een prachtige locatie: 'de Berckt' nr. 1 in Baarlo.
Het is gemakkelijk te vinden en wij geven de locatie aan met onze Groei & Bloeiborden.

Elke tuinliefhebber zal wel bij elk zonnestraaltje in de tuin bezig zijn.
Ja, want onze groene vingers kriebelen zodra we de eerste sneeuwklokjes zien, nietwaar?
Een tip: houdt  potjes of kistjes bij de hand en zet te veel aan planten meteen in een potje of het kistje en dan nog graag de naam – kleur – en hoogte van de plant erbij en we zijn op de plantenruildag helemaal blij.
Wij vinden het iedere keer weer prachtig om te zien wat iedereen weer verzameld heeft.

Zaterdag 27 april beginnen we om 11.00 uur en sluiten om 13.00 uur.
We ruilen alleen planten en andere artikelen die met de tuin te maken hebben,zoals zaden, tuinboeken, gereedschap etc.
UITERAARD MET GESLOTEN PORTEMONNEE
Marlies van Schendel zal met mij, jullie verwelkomen en zoveel mogelijk helpen met het ruilen van planten en dergelijke en jullie natuurlijk verwennen met koffie of thee met....
Wij hopen weer op een gezellige zonnige plantenruildag.

Tot ziens op het landgoed De Berckt.

Marlies van Schendel.  Tel.  0478-698100
Han Hanckmann. Info: Tel.  0478-691898

Voor degenen die dit kasteel en landgoed niet kennen, kijk eens op hun website: www.kasteeldeberckt.nl. Wilt u de foto's van deze leuke activiteit zien: foto's plantenruilmarkt.

Kasteel De Berckt