Activiteiten & Actueel

Rozenfestival Lottum 2016

Iedere twee jaar is het centrum van Lottum tijdens het Rozenfestival uitbundig versierd met rozen. Miljoenen rozenknopjes zijn verwerkt in betoverende mozaïeken, modeltuinen en prachtig versierde objecten. Een tuinfair, rozen- en bloemschikdemonstraties en volop informatie over kas- en buitenrozen completeren het geheel. In 2014 trok het festival 50.000 bezoekers. In 2016 is het gehele festival aangekleed rond het thema “Rozen uit de kunst”. Het Rozenfestival vindt dan plaats van 12 tot 15 augustus.

Ook dit jaar neemt Groei & Bloei afd. Noord-Limburg weer deel aan dit fantastische festival. Bekijk onze foto's van de eerdere editie van Opens internal link in current window2014 en Opens internal link in current window2012.

Start Opens external link in new windowonline verkoop 1 mei 2016.

Entreeprijzen
Online verkoop: € 17,00
Dagkassa: € 18,50
Kinderen tot 12 jaar gratis.

Gratis veerpont, parkeren, toiletgebruik en entertainment.


meer

Verwijzing naar website Rozendorp Lottum

Omdat dit niet wordt georganiseerd door onze G&B-afdeling, verwijzen we u graag door naar de website van de organisator:  Opens external link in new windowRozendorp Lottum. Hier vind u alle informatie die u nodig heeft over dit festival.


Wilt u nogmaals proeven hoe dit in het verleden was, dan kunt u hierbij onze foto's bekijken van deOpens internal link in current window2014 en Opens internal link in current window2012 editie. Op de site van Rozendorp Lottum kunt ook Opens external link in new windowdiverse reportages van diverse jaren bekijken.

21
May
Alles is weer fris en groen
21
May
Blij van vrolijke akeleien