Kerstdemonstratie

Woensdag 16 november: Kerstdemonstratie in de Wingerd.

Dit jaar vindt dit feestelijk evenement plaats op woensdag 16 november in de Wingerd, Maasbreeseweg 2, Sevenum. Aanvang: 19.30 uur; vanaf 19.00 uur is de zaal geopend.
Het is inmiddels al een mooie jaarlijkse traditie, de kerstdemonstratie die georganiseerd wordt door vereniging Groei & Bloei afdeling Noord-Limburg.
Wat we u willen presenteren en hoe de avond er uit gaat zien, is nu nog niet bekend. Maar u kunt er op rekenen dat dit weer een ouderwets gezellige en zeer inspirerende avond gaat worden. Ans Coppus, ondersteunent door de dames van het bloemschikteam, heeft afgelopen jaar bewezen dat zij een waardig opvolgster is van Marlies Jacobs.
Leden van Groei & Bloei betalen € 5,- niet-leden betalen € 8,-.
Graag heten wij iedereen van harte welkom op deze bijzondere avond!

Zodra we meer informatie hebben over deze avond, zullen we dit op onze site zetten.

Wilt u nog een keer terugblikken naar eerdere kerstdemonstraties, klik dan op onderstaande links:

Opens internal link in current window2015

Opens internal link in current window2014

Opens internal link in current window2013

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien