Groentips & Groeninfo

Groei & Bloei ondertekent manifest De Levende Tuin

Ralph Mens,  woensdag, 06 juli 2016 12:12

Tuinvereniging Groei & Bloei heeft zich aangesloten bij De Levende Tuin. Voorzitter Frank Naber ondertekende vorige week het manifest De Levende Tuin.

Met de ondertekening van het manifest bevestigt de vereniging haar actieve inzet om consumenten, bedrijven en overheden te stimuleren duurzame en groen keuzes te maken voor tuinen en andere buitenruimte.

Naber: „We zijn blij met het initiatief van De Levende Tuin en van nature staan wij dit al langer voor. Voor onze lokale afdelingen en 35.000 leden is de keuze voor groen, maar ook voor dieren in de tuin een vanzelfsprekendheid.”

Het manifest, dat een initiatief is van VHG en NL Greenlabel, werd eerder ondertekend door het ministerie van Economische Zaken, Tuinbranche Nederland, de Vogelbescherming, de Vlinderstichting en de Nederlandse Bijenhoudersvereniging.

Artikel: vakblad Tuin & Landschap

Vlnr Henk Leenders (PvdA), Egbert Roozen (VHG), Brenda Horstra (Tuinbranche Nederland), Frank Naber (Goei & Bloei) en Peter Paul Kleinbussink (Intratuin).

Klik op afbeelding voor vergroting.

Volkstuin: het gewas bij de buren…….
bloemen, bijtjes en vlinders