Meerdaagse tuinenreis Midden Engeland 1 t/m. 8 juni 2018

Vrijdag 1 juni t/m vrijdag 8 juni 2018, 8-daagse tuinreis Midden Engeland

In de loop van de jaren hebben we met onze meerdaagse reizen al veel mooie plekjes mogen bezoeken. Op veler verzoek gaan we komende voorjaar naar Midden Engeland.

Per luxe Comfort Class touringcar rijden we vanuit Venlo via Duinkerken en Dover naar Engeland. In het Graafschap Hampshire bezoeken we West Green House en vervolgens reizen we naar Hotel Holiday Inn Salisbury-Stonehenge, ons eerste verblijfadres.

Op de tweede dag brengen we een bezoek aan Longstock Water Gardens en Mottisfont Abbey Gardens en brengen tevens een bezoek aan Winchester.

Op derde dag staan 3 tuinen op het programma te weten: Knoll Gardens, Kingston Lacy House & Gardens, en Cranborne Manor Gardens.

Op de vierde dag staat een stadsbezoek aan het alom bekende Bath en Iford Manor & The Peto Garden op het programma.

Op de vijfde dag gaan we naar ons tweede verblijfadres: hotel Oxford Witney.

The Old Rectory biedt een keur aan bloemenborders, arboretums en een groente-en moerastuin.

De lunchstop is in Workingham, ooit een plaatsje dat bekend stond om de grote markt in het Windsor woud. Engeland House & Garden herbergt een keur aan Rhododendron, Azalea, Camelia, Hamamelis, Parottia, Cornus, Davidia en Acer.

Vandaag, onze zesde dag, brengen we een stadsbezoek aan Oxford, bekend om zijn vele academische instituten. De combinatie aan architectuur met het vele groen van de parken maakt Oxford een prettige stad die een bezoek zeker waard is. Na de lunch brengen we een bezoek aan de oude botanische tuin.

Op de zevende dag brengen we een bezoek aan de Cotswolds en doen Hidcote Manor Garden aan, een van de mooiste tuinen van de Cotswolds. We brengen tevens een stadsbezoek aan Chipping Norton, het hoogste punt van het graafschap Oxfordshire.

Vandaag, op onze achtste dag van de reis moeten we helaas huiswaarts. Via Dover en Duinkerken reizen we weer naar Nederland. Onderweg zullen we nog stoppen om een hapje te eten.

Om ± 20.30 uur verwachten we weer in Venlo aan te komen, het einde van een reis die we wellicht niet gauw zullen vergeten.

De kosten van deze reis bedragen op basis van een 2 persoonskamer € 949,-- p.p. voor leden.

Niet leden betalen € 1.009,-- p.p.

Bij de reissom is inbegrepen:

• Reis met luxe Comfort Class touringcar met minibar, toilet en airco
  • Ferry overtocht Duinkerken/Dover v.v.
  • 7 nachten verblijf, 7 maal ontbijt en 7 maal diner
  • Entrees van genoemde tuinen
  • Inclusief 2 tuinen bezoeken met koffie of thee en wat lekkers.
  • Stadsplattegrond Winchester, Bath en Oxford
  • Diensten van deskundige gids Will Christiaanse
  • Fooien gids en chauffeur

Niet inbegrepen:

• 1 persoonskamertoeslag
  • Extra’s in tuinen zoals koffie/thee of gids
  • Lunches en afscheidsdiner
  • Persoonlijke uitgaven
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • Eventuele lokale gidsen.

Optionele toeslagen:

• 1 persoonskamer € 195,-- p.p.
  • Reisverzekering € 20,40 p.p.
  • Annuleringverzekering € 55,-- p.p.

Hebt u belangstelling om met onze reis mee te gaan neem dan contact op met:

Annie Haenen, drehaenen(at)hetnet.nl tel.077-3520363 / 06-22963840 of met                                                          Elke Mooren,     elkemooren(at)home.nl tel.077-3663397 / 06-12727440.

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien