Bloemschikcursus seizoen 2018-2019

Bloemschikcursus 2018-2019

Vanaf eind september starten we weer met bloemschikcursussen op diverse plaatsen in Noord-Limburg.
Beginnende en gevorderde bloemschikkers kunnen onder begeleiding van vakbekwame docenten hun kennis en kunde over het bloemschikken verbeteren en verdiepen. Ontdek wat je met eigen meegebrachte materialen kunt maken en hoe een ander hier mee omgaat.
De cursussen bestaan uit 8 lessen van september t/m april-mei en worden gehouden op de volgende locaties.

Helden              Kerkeböske    Maandagavond
Hout-Blerick      Zalzershaof    Woensdagavond
Meerlo              Muziekzaal     Woensdagmorgen
Sevenum          De Wingerd    Dinsdagavond (beginnerscursus)
                                            Woensdagmorgen
                                            Donderdagavond

's Morgens begint de les in Sevenum en Meerlo om 9.00 uur.

's Avonds begint de les om 19.30 uur en in Helden om 20.00 uur.

De kosten voor de cursus is voor leden van Groei & Bloei € 90,-. Niet leden betalen € 115,-

Voor meer informatie over de cursus of om een aanmeldingsformulier te ontvangen kun je Ans Coppus bellen op T. 077-3985874. Je kunt ook mailen naar Opens window for sending emailAns Coppus.

Aanmeldformulier bloemschikken 2015-2016