Noord-Limburg

Good-bye door Wim Keijsers aan de Commissie Meerdaagse Reizen van Groei en Bloei.

Zaterdag 4 oktober 2019 nam de Commissie Meerdaagse Reizen afscheid van haar markante penningmeester Wim Keijsers. De man die ieder jaar de taak had om de financiële kant van de meerdaagse reizen op een adequate manier te verzorgen. En vanaf 2006 deed hij  dat voortreffelijk en naar volle tevredenheid van de reizigers, de commissieleden en het Bestuur van Groei en Bloei afdeling Noord-Limburg. Of het nu meerdaagse busreizen of vlieg-/busreizen  betrof, Wim zorgde er altijd voor dat de pecunia klopten. Hij deed dit overigens zonder dat hij in al die jaren ook maar één km mee reisde, maar……. de betrokkenheid met reizigers, commissieleden en bestuur was in al die jaren erg groot.

De Commissieleden Annie Haenen en Elke Peeters toonden diepe bewondering  en respect voor het vele werk en de samenwerking die Wim in de voorbije jaren heeft getoond.  Zij verrasten hem met fraaie cadeaus voor in huis en voor in zijn tuin als aandenken.

In zijn dankwoord prees Wim de goede samenwerking met Annie en Elke en wenste de Commissie nog vele jaren goede, mooie, leervolle en ontspannende buitenlandse reizen toe.  Een Good-bye voor iedereen!

De opvolger van Wim is Peter Gommans de nieuwe penningmeester van Groei en Bloei afdeling Noord-Limburg. Ik wens hem veel succes en plezier in deze nieuwe functie.

foto's