Noord-Limburg

Dinsdag 26 november 2024; Kerstdemonstratie door Moniek Koopmans

Moniek voelt zich vereerd dat ze zich mag voorstellen aan zoveel bloemenfans. Net als wij deelt ze dezelfde passie. Het creëren van bloem/groen/ natuur creaties is voor haar een belangrijk onderdeel in haar leven. Ze haalt er positiviteit, verbinding, energie en voldoening uit en daar doet ze het voor. Vanaf haar 19e runt ze haar eigen bedrijf, sinds 2007 onder de naam’ Floral Dance Art’ en dat doet ze nog steeds met veel plezier. Inmiddels heeft ze ook een eigen opleidingscentrum ‘Bloem opleidingen’ gerealiseerd op de Nerderweerterdijk 7 in Meijel en daar geeft zij volwassenonderwijs tot bloemist. Dit doet ze samen met Ria Derks (Ardisia). Ze zijn heel dankbaar en blij dat ze het ambacht over kunnen dragen aan andere, middels een vakopleiding anno nu.

Naast het lesgeven maakt Moniek rouwbloemwerk, bruidsbloemwerk en werkt ze graag als arrangeur aan grote projecten en geeft ze workshops. Moniek is trots op haar bloemenvak en wil dit graag overbrengen op anderen. Daarom zet ze 26 november haar beste beentje voor om ons te inspireren tijdens onze Kerstdemonstratie. Deze avond is ze graag onze bloemenreisleidster. Wil je op de hoogte blijven van alle bloemontwikkelingen, volg haar op Facebook en Instagram onder Floral Dance Art. Ook op de website kun je informatie over haar vinden.

Op het einde van de avond worden haar werkstukken en die van de docenten verloot.

Ook onze cursisten doen dit jaar weer mee. Er is dus veel te zien en te beleven op deze avond. Laat je inspireren hoe je jouw huis met kerst sfeervol aan kunt kleden. Je bent van harte welkom.

Locatie: Deze avond wordt gehouden in De Wingerd, Maasbreeseweg 2 Sevenum.
Aanvang: 19.30 uur, de zaal gaat om 19.00 uur open.
Entree: voor leden €8,- niet leden €10,-

S.v.p betalen met gepast geld. Pinnen is niet mogelijk.